top of page

HELLAS

HELLAS

Σχετικά με εμάς

Grid

Οι αξίες μας

Grid

Επιλέξτε την ICTS ως συνεργάτη ασφαλείας και θα έχετε έναν συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Προστατεύουμε τα πιο κρίσιμα στοιχεία για την επιχειρηματική συνέχεια για αυτούς τους οργανισμούς όπου η αποτυχία απλά δεν αποτελεί επιλογή. Οι πελάτες μας επωφελούνται από αξιόπιστες, πολύ-επιστημονικές, πολύ-επίπεδες λύσεις ασφαλείας που στοχεύουν σε κάθε λειτουργικό κίνδυνο και πρόκληση καταστάσεων.

A corporate building showing how ICTS secures critical assets and infastructures

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ

Σε στενή συνεργασία μαζί μας, θα έχετε πρόσβαση στην πιο προηγμένη τεχνολογία που θα έχετε στη διάθεσή σας, για να προσφέρετε ασφάλεια υψηλού επιπέδου που είναι βιώσιμη, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική.

Υβριδικές Λύσεις & Πρακτική Καινοτομία
A city by nights from above showing how ICTS is bringing security and technology everywhere

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ

Με δεκάδες πελάτες σε διάφορους κλάδους, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ανησυχίες για την ασφάλεια, προσαρμόζουμε την προσέγγισή μας για την ασφάλεια στις ανάγκες των εταιρικών πελατών μας.

Διασφάλιση κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων & υποδομών
ICTS people working and monitoring situation on CCTV

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ

Εσωτερική τεχνογνωσία που παρέχεται παγκοσμίως: παραμένοντας αυτάρκεις χωρίς να συνδεόμαστε με οποιονδήποτε προμηθευτή διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας επωφελούνται από ανεξάρτητες και αμερόληπτες εξειδικευμένες συμβουλές ασφάλειας.

Ολοκληρωμένη ασφάλεια με όλους τους εσωτερικούς πόρους
White background
Guard of ICTS working on security gate and access point
Man wearing suit

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

 

Η εταιρική ασφάλεια απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τήρηση της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της καθημερινής δραστηριότητας, σε συνδυασμό με την ικανότητα αναγνώρισης και αποφασιστικής αντίδρασης σε μη ομαλά γεγονότα. Η ICTS Europe παρέχει προσεκτικούς επαγγελματίες ασφαλείας για να προβλέπουν τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας παρέχοντας ένα αποτελεσματικό και κατάλληλο σχέδιο απόκρισης.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

 

Η εταιρική ασφάλεια απαιτεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τήρηση της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της καθημερινής δραστηριότητας, σε συνδυασμό με την ικανότητα αναγνώρισης και αποφασιστικής αντίδρασης σε ανώμαλα γεγονότα. Το ICTS Europe παρέχει προσεκτικούς επαγγελματίες ασφαλείας για να προβλέπουν τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας με ένα αποτελεσματικό και κατάλληλο σχέδιο απόκρισης.

Scanning on gate through mobile phone to access an area
Scanning mobile phone to access a secured area

ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

Η αποτελεσματική εταιρική ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας και της συνέχειας των εργασιών της επιχείρησής σας. Οι τεχνολογίες μας επιτρέπουν στο προσωπικό σας να εργάζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον και προστατεύουν τα κρίσιμα περιουσιακά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων περιουσιακών στοιχείων και πληροφοριών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Η αποτελεσματική εταιρική ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας και της συνέχειας των εργασιών της επιχείρησής σας. Οι τεχνολογίες μας επιτρέπουν στους υπαλλήλους σας να εργάζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον και προστατεύουν τα κρίσιμα περιουσιακά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων περιουσιακών στοιχείων και πληροφοριών.

Canine solutions of ICTS while working
Canine solutions of ICTS
K9 dog while working with ICTS guard

ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

 

Με απροσδόκητους επισκέπτες, συνεχείς παραδόσεις και απειλές από εξωτερικούς παράγοντες, ο οργανισμός σας πρέπει να συμπληρώσει την προσέγγισή του για την ασφάλεια. Οι ομάδες μας ανίχνευσης σκύλων εντοπίζουν επισταμένως το λαθρεμπόριο, ελέγχουν τους επισκέπτες και επαληθεύουν ότι το περιεχόμενο του πακέτου είναι νόμιμο. Η παρουσία τους μειώνει τα περιστατικά στο χώρο εργασίας, επιτρέπει στο προσωπικό σας να επικεντρωθούν στην εργασία τους και να διατηρήσουν την ιερότητα του οργανισμού σας.

ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΚΥΛΙΟΥ

 

Με απροσδόκητους επισκέπτες, συνεχείς παραδόσεις και απειλές από ξένους, ο οργανισμός σας πρέπει να συμπληρώσει την προσέγγιση ασφαλείας του. Οι ομάδες μας ανίχνευσης σκύλων εντοπίζουν επισταμένως το λαθρεμπόριο, ελέγχουν τους επισκέπτες και επαληθεύουν ότι το περιεχόμενο του πακέτου είναι νόμιμο. Η παρουσία τους μειώνει τα περιστατικά στο χώρο εργασίας, επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να επικεντρωθούν στην εργασία τους και διατηρούν την ιερότητα του οργανισμού σας.

ICTS working person on his laptop
ICTS working person on his laptop

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Η ICTS Europe συνιστά μια προσέγγιση «επίπεδο ασφάλειας» για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης αναφορικά με την εταιρική ασφάλεια. Συνδυάζοντας την εξατομικευμένη εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο με τις δυνατότητες e-Learning, προάγουμε την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την επαγγελματική ανέλιξη για το προσωπικό ασφαλείας, δίνοντάς τους οδηγίες για εκτιμήσεις κινδύνου, εχθρική αναγνώριση, δοκιμές διείσδυσης και δεκάδες άλλα θέματα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Το ICTS Europe συνιστά μια προσέγγιση «επίπεδο ασφάλειας» για την ανάπτυξη εκπαίδευσης για την εταιρική ασφάλεια. Συνδυάζοντας την εξατομικευμένη εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο με δυνατότητες ηλεκτρονικής μάθησης, προωθούμε την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την επαγγελματική εξέλιξη για το προσωπικό ασφαλείας δίνοντάς τους οδηγίες για εκτιμήσεις κινδύνου, εχθρική αναγνώριση και δεκάδες δοκιμές διείσδυσης, θέματα. 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Από το 1982, παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλείας που κάνουν τους πελάτες να επιστρέφουν. Και γι' αυτό, έχουμε τους ανθρώπους μας να ευχαριστήσουμε. Καθοδηγούμαστε και επενδύουμε όχι μόνο στους πελάτες μας, αλλά και στους ανθρώπους μας.   Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε μια πιο επαγγελματική ασφάλεια, φτιάχνοντας την ασφάλεια. 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ Οι ομάδες μας υψηλής εξειδίκευσης είναι εξουσιοδοτημένες και εξοπλισμένες για συλλογική επιτυχία. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος ταξιδιωτικών λύσεων βασισμένων στην τεχνολογία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Η ασυναγώνιστη τεχνογνωσία μας αποκτήθηκε μέσω της εργασίας στα κορυφαία αεροδρόμια και airline στον κόσμο. Αυτό το pedigree and insight  συνδυάζεται με τεχνολογία αιχμής για να ξεφύγει από τις παραδοσιακές συμβάσεις και να αντιμετωπίσει με συνέπεια τις μοναδικές προκλήσεις ασφάλειας, επιχειρησιακής και τεχνολογίας που αντιμετωπίζει η αεροπορική βιομηχανία.

ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΚΥΛΙΟΥ

 

Είμαστε ένας διεθνής ειδικός στην παροχή λύσεων προσυμπτωματικού ελέγχου σκύλων για παθητική και προληπτική ανίχνευση εκρηκτικών και ναρκωτικών. Η άριστα καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών σκύλων μας συνεργάζεται με αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη από πολλές κυβερνήσεις, ρυθμιστικούς φορείς, αμυντικούς οργανισμούς και οργανισμούς επιβολής του νόμου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Η ICTS Europe είναι κορυφαίος πάροχος online εκπαιδευτικών λύσεων ασφάλειας. Έχοντας μια από πρώτο χέρι κατανόηση των προηγμένων, εξειδικευμένων αναγκών λειτουργίας του τομέα τεχνολογικούς πόρους και ειδικευμένους επαγγελματίες κατάρτισης, δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις εκπαίδευσης που λειτουργούν τόσο στην πράξη όσο και στα χαρτιά.