top of page

HELLAS

HELLAS

Εμπειρία

40+

Οι πιο απαιτητικοί οργανισμοί του κόσμου μας εμπιστεύονται από το 1982.

Πελάτες

60+

Παροχή στοχευμένων  λύσεων ασφάλειας σε κρίσιμες υποδομές σε εκατοντάδες πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Πόλεις

15

25 θυγατρικές κατανεμημένες σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμενες στενά με τοπικές ομάδες.

Έργα

100+

Επιχειρησιακά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων, των κέντρων πληροφοριών και των υποδομών ζωτικής σημασίας.

ICTS Europe in Numbers showing an ICTS city from above

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ

Η κουλτούρα της ICTS Hellas υποστηρίζεται από τους τέσσερις πυλώνες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επικεντρώνονται: στους ανθρώπους μας, την αγορά, τις κοινότητες και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αγωνιζόμαστε να επηρεάσουμε θετικά τους ανθρώπους, τις κοινότητες, τα περιβάλλοντα και την αγορά στην οποία εργαζόμαστε, ζούμε και αναπτυσσόμαστε.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Δεσμευόμαστε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα συμμετοχικότητας, αντιμετωπίζοντας όλα τα μέλη της ομάδας με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ενώ τα ενθαρρύνουμε να κάνουν το ίδιο. Οι επιχειρησιακές μας πρακτικές προωθούν ηθικές και βιώσιμες λύσεις προσπαθώντας να εξαλείψουν ή να μειώσουν τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στο κοινό ή στο περιβάλλον.

Uniting hands showcasing ICTS Hellas CSR Policies
Hands touching a tree showing ICTS Sustainability plan

Η ICTS Hellas κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, ως θυγατρική εταιρία της ICTS Europe. Με ασυναγώνιστη τεχνογνωσία στη διαχείριση κρίσιμων συμβάσεων σε αεροδρόμια και λιμάνια στον Ελλαδικό χώρο, κατανοούμε τις προκλήσεις από πρώτο χέρι.
 

Συνδυάζουμε εστιασμένο προσωπικό ασφαλείας με υποδειγματική εποπτεία διαχείρισης και ιδιόκτητη τεχνολογία για την αντιμετώπιση κάθε κινδύνου ασφαλείας.

ICTS People working

Μια παγκόσμια ομάδα εξειδικευμένων, αφοσιωμένων επαγγελματιών ασφαλείας που παρέχουν τεχνογνωσία στον τομέα της ασφάλειας της αεροπορίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στην ασφάλεια.

Veridian ICTS security solution

Βραβευμένα συστήματα και τεχνολογικές λύσεις που διασφαλίζουν τις κρίσιμες για την αποστολή λειτουργίες των πελατών μας.

Τεχνολογία
RASCargO detection dog at work

Ένας παγκόσμιος ειδικός στην παροχή υπηρεσιών αναζήτησης εκρηκτικών και ναρκωτικών μέσω άριστα εκπαιδευμένων συμβούλων αναζήτησης και σκύλων ανίχνευσης.

Κυνικός
ICTS Training Room
Εκπαίδευση

Delivering high-quality, συμβατά με κανονισμούς διαδικτυακά μαθήματα που πληρούν τις απαιτήσεις εκπαίδευσης κάθε πελάτη.

White background

ΜαςΙστορία

Η ξεχωριστή κουλτούρα της ICTS Europe είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας - οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας με φιλοδοξία τη τελειότητα και με την ικανότητα της έγκαιρης παράδοσης, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση πελατών, οδηγούν σε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης και αφοσίωσης των πελατών. Οι παρακάτω έξι αρχές διατυπώνουν την κουλτούρα μας και καθοδηγούν τις αξίες της ICTS Europe.

Οι Αξίες μας

Επικεντρωνόμαστε στους πελάτες μας για να μπορέσουν να κερδίσουν. Λαμβάνουμε αποφάσεις με βάση τη μακροπρόθεσμη επιτυχία τους.

Πρώτα ο Πελάτης

Η ασφάλεια είναι ένα παζλ και αυτό μας αρέσει. Ξεκινάμε κατανοώντας σαφώς και ξεκάθαρα τη πρόκληση, στη συνέχεια “σηκώνουμε τα μανίκια” και τη λύνουμε.

Αναζητούμε Λύσεις

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και κάνουμε άμεσες συζητήσεις. Εκτιμούμε τη διαφορετικότητα, προσλαμβάνουμε σπουδαίους ανθρώπους, χτίζουμε εξαιρετικές ομάδες και γνωρίζουμε ότι μαζί είμαστε καλύτερα.

Συνεργασία

Η προεπιλογή μας είναι η δράση. Δεν αποφεύγουμε τα εμπόδια, τα ξεπερνάμε.

Πέσε με τα “μούτρα”

Από τον κώδικα που γράφουμε μέχρι τις ενέργειες που κάνουμε, αφήνουμε τα πράγματα καλύτερα από ότι τα βρήκαμε.

Βελτίωσέ το

Είμαστε σε αποστολή. Χτίζουμε κάτι μεγάλο και ορίζουμε το μέλλον γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Δες τη μεγάλη εικόνα

Πολιτική ΕΚΕ (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη)

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 Greece

ICTS Hellas

Leoforos Vouliagmenis 107
166 74, Glyfada

T.+30 210 9616 363

Η ICTS Αναλυτικά