top of page

Το ICTS Cyprus, σε συνεργασία με το Metropolis Mall, διοργάνωσε μια 4ήμερη εκδήλωση στην οποία το προσωπικό και το ευρύ κοινό μπορούσαν να δώσουν αίμα.

TopImgBut

Η ICTS Cyprus διοργανώνει εκδήλωση αιμοδοσίας

Το ICTS Cyprus, σε συνεργασία με το Metropolis Mall, έναν από τους κορυφαίους πελάτες του ICTS, διοργάνωσε μια 4ήμερη εκδήλωση στην οποία το προσωπικό και το ευρύ κοινό μπορούσαν να δώσουν αίμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

"Περισσότεροι από 100 άνθρωποι πρόσφεραν αίμα σε διάστημα 4 ημερών, κάτι που ήταν πραγματικά συγκινητικό! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Metropolis Mall, το ιατρικό προσωπικό και τους εθελοντές που έκαναν την εκδήλωση με επιτυχία», δήλωσε ο Παναγιώτης Φιστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του ICTS in the Mediterranean.

Ο Προϊστάμενος του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας, σχολίασε: «Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ICTS και το Metropolis Mall, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αιμοδοσίας. Ευχαριστώ όλους τους αιμοδότες που ήρθαν και πρόσφεραν αίμα και έτσι έδωσαν ζωή σε έναν συνάνθρωπο".

RELATED ITEMS

Browse related items

or view all news, articles and blog items

bottom of page